CONTACT: Beco Prod Consultanta ISO Certificare ISO CERTIFICARI IN REGIM DE URGENTA (15-30 ZILE)
CONSULTANTA | INSTRUIRE | AUDIT PRETURI FARA CONCURENTA
Beco Prod Consultanta ISO Certificare ISO Beco Prod Consultanta ISO Certificare ISO Beco Prod Consultanta ISO Certificare ISO
Beco Prod Consultanta ISO Certificare ISO Beco Prod Consultanta ISO Certificare ISO
 
home   servicii-consultanta    sisteme-management     iso-9001     iso-14001      ohsas-18001         contact
Termeni si Conditii :
 
 
  • Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos, va rugam sa incetati folosirea site-ului www.becoprod.ro si sa parasiti site-ul.
  • In conditiile utilizarii unor eventuale link-uri externe site-ului www.becoprod.ro, se vor aplica utilizatorilor termenii si conditiile de utilizare ale site-ului respectiv.
  • Utilizatorii acestui web site pot folosi serviciile oferite de acesta numai in scopuri legale, se obliga sa le foloseasca numai in interes propriu, sa nu le trasmita catre terte persoane, sa publice, modifice sau sa vanda sub o forma derivata sau in mod direct informatiile si datele obtinute prin utilizarea site-ului.
  • Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra, Beco Prod SRL sau alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea siteului, nu este raspunzator pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar fi rezultat din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.
  • www.becoprod.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site.
  • Informatiile prezentate pe site-ul www.becoprod.ro va sunt furnizate fara nici o garantie, expresa sau implicita. Nu garantam acuratetea, cat de adecvate, cat de actuale, cat de complete sau oportune sunt informatiile si materialele prezentate, precum nici folosirea fara erori a site-ului. Nu declaram si nu garantam ca site-ul va fi disponibil sau ca va indeplini cerintele dumneavoastra, ca accesul va fi neintrerupt, ca nu vor fi intarzieri, caderi, erori, omisiuni sau pierderi de informatii transmise sau ca defectiunile vor fi remediate. Beco Prod SRL nu acorda nici o garantie ca materialele din acest site sunt corecte, exacte sau de incredere.
  • www.becoprod.ro isi rezerva dreptul sa schimbe/revizuie orice informatie prezenta pe acest site, inclusiv termenii de utilizare, in orice moment, fara anuntarea prealabila a utilizatorilor. Continuand sa folositi de acest site dupa ce termenii si conditiile schimbate/revizuite au fost prezentate pe site sunteti în mod automat de acord cu termenii si conditiile schimbate/revizuite.
  • Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.
 
  2009 - 2018 © BECO PROD SRL. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.