CONTACT: Beco Prod Consultanta ISO Certificare ISO CERTIFICARI IN REGIM DE URGENTA (15-30 ZILE)
contact becoprod becoprod consultanta
CONSULTANTA | INSTRUIRE | AUDIT PRETURI FARA CONCURENTA
Beco Prod Consultanta ISO Certificare ISO Beco Prod Consultanta ISO Certificare ISO Beco Prod Consultanta ISO Certificare ISO
Beco Prod Consultanta ISO Certificare ISO Beco Prod Consultanta ISO Certificare ISO
 
home   servicii-consultanta    sisteme-management     iso-9001     iso-14001      ohsas-18001         contact
CONSULTANTA SE EN ISO 9001 : 2015 Beco Prod Consultanta ISO Certificare ISO
Principiile de baza ale unui sistem de management al calitatii ISO 9001 sunt:

1. Orientarea catre client

Organizatiile / companiile depind de clientii lor, si de aceea trebuie sa inteleaga necesitatile curente si viitoare ale clientilor, trebuie sa indeplineasca cerintele clientilor si de asemenea, sa se straduiasca in depasirea asteptarilor clientilor.

2. Leadership

Liderii (persoanele investite cu functii de conducere) stabilesc obiectivele si politica organizatiei / companiei. Acesti lideri trebuie sa creeze si sa mentina mediul intern necesar pentru ca intregul personal anagajat sa poata deveni pe deplin implicat în realizarea obiectivelor organizatiei aplicand politica acesteia.

3. Implicarea personalului

Personalul angajat de la toate nivelele, este esenta unei organizatii, iar totala implicare a acestuia in realizarea obiectivelor stabilite permite ca abilitatile si cunostintele lor sa fie utilizate beneficiul organizatiei / companiei.

4. Abordarea bazata pe proces

Un rezultat dorit este atins mai eficient atunci cand activitatile si resursele aferente sunt conduse/gestionate ca un proces.

5. Abordarea managementului ca sistem

Identificarea, intelegerea si gestionarea proceselor interdependente (intercorelate) ca un sistem, contribuie la sporirea gradului de eficienta si eficacitate a organizatiei / companiei în atingerea obiectivelor sale.

6. Imbunatatirea continua

Imbunatatirea continua a performantelor generale ale organizatiei / companiei (indiferent de tipul, marimea si domeniul sau de activitate) ar trebuie sa fie un obiectiv permanent al acesteia.

7. Abordarea pe baza de fapte in luarea deciziilor

Deciziile efective si eficiente se bazeaza pe analiza datelor si a informatiilor.

8. Relatii reciproc avantajoase cu furnizorii

O organizatie / companie si furnizorii sai se afla intr-o relatie de interdependenta, iar daca aceasta relatie este una reciproc avantajoasa, atunci creste capacitatea ambelor parti de a crea valoare.

ISO 9001, revizuit ultima data in 2015, este acum standardul cu cea mai larga raspandire si aplicare in ceea ce priveste asigurarea indeplinirii conditiilor de calitate ale produselor si serviciilor pe care un furnizor le livreaza clientilor sai.

Standardul poate fi folosit de orice companie sau organizatie, indiferent de marimea sa si de sectorul in care activeaza, in orice parte a lumii.

Beco Prod Consultanta ISO Certificare ISO

In esenta, certificarea sistemului de management ISO 9001 reprezinta recunoasterea de catre un organism de certificare a faptului ca sistemul de management al calitatii implementat indeplineste cerintele standardului respectiv.

Documentarea, implementarea si aplicarea sistemului de catre o organizatie se reduce la:

> scrie ce faci – in Manualul Calitatii si proceduri;

> fa cum ai scris – in instructiuni / procese validate;

> dovedeste ca ceea ce faci, faci bine – inregistrari aferente procedurilor implementate.

 
 

CONSULTANTA SR EN ISO 9001:2015

CONSULTANTA SR EN ISO 14001:2015

CONSULTANTA SR OHSAS 18001:2008

Managementul ISO 9001 poate fi folosit de orice companie sau organizatie, indiferent de marimea sa si de sectorul in care activeaza, in orice parte a lumii. Documentarea, implementarea si aplicarea sistemului de catre o organizatie se reduce la ...
Consultanta ISO 9001 Consultanta ISO 14001 Consultanta OHSAS 18001
Sisteme de Management
Certificarea sistemului de management conform standardelor ISO.Un Sistem de Management implementat consta din ... Beneficii obtinute prin implementarea standardelor ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 ... Etapele procesului de implementare si certificare: initierea procesului de implementare; evaluarea de diagnoza initiala ...
Sisteme de Management Sisteme de Management Sisteme de Management
Consultanta ISO Certificare ISO
 
  2009 - 2018 © BECO PROD SRL. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.